Laminine - info

Laminine - Cancer cure

Искуства - ламинин


Ламинин е природен додаток во исхраната кој помага на телото да се врати во состојба на природна рамнотежа и ги нормализира функциите на сите органи.

Ламинин е совршена комбинација која обезбедува здрав и долг живот. Аминокиселини од кои се градат пептидни синџири кои секојдневно го регенерираат телото и се неопходни за сите функции на телото:
• ментални - каде што амино киселините се вклучени во синтезата на нотропиците (ги подобруваат умствените функции)
• физички - каде што учествуваат во реконструкцијата на ткивото ...

Нашето тело има свој механизам за обновување и регенерација на оштетените клетки на ткивото, особено кога сме млади. Но, како навлегуваме во длабока старост, особено од 25-тата година нашето тело полека ја губи способноста да се регенерира односно почнува процесот на стареење.
Ако кон ова се додаде начинот на живот, особено начинот на исхрана и физичка (не) активност нашето тело запаѓа, слабее имунолошки.

Ламинин со својот уникатен состав го прави она што му е најпотребно на нашето тело тело, го регенерира и го враќа во состојба на младост младост ..

Здравствените придобивки од Ламинин ги добиваме од факторот на растеж кој се софржи во него и количина на морски протеини како и 22 (есенцијални и неесенцијални) амино киселини, минерали, витамини и т.н. Фибробластен фактор на раст (FGF).

Моќна комбинација на состојки која дава видливи резултати по само 48 часа. Поголемиот дел од луѓето веднаш чувствуваат:
• подобро расположение,
• подобрување на варењето,
• подобрување на визијата и
• подобро функционирање на органите.

Студиите потврдуваат дека Ламинин работи ефикасно и во:
• Одржување на нормално (здраво) ниво на кортизол
• го регулира нивото на серотонин и квалитетот на сонот
• ја одржува кожата свежа и здрава поради зголемена продукција на колаген
• дава повеќе енергија и помага во најтешките болести
• го зголемува либидото
• го подобрува тонусот на мускулите, ги зацврснува коските и сврзното ткиво
• ја подобрува функцијата на мозокот, фокусирањето и меморијата,
• се постигнува емоционална рамнотежа

Според истражувањето спроведено од страна на тимот на д-р Алекс Мартин, ламинин може да го намали производството на кортизол од речиси 50%. Ова е еден од клучните фактори за постигнување на емоционална рамнотежа и заштита од хроничен стрес. Ја подигнува на највисоко ниво меѓуклеточната комуникација, односно на станиците им дава инструкции што да правиме со овие хранливи материи и како да ги искористиме правилно. И уште една битна улога, ги храни матичните клетки на телото.
=============================================================================================

Laminine (формула за живот)

Зајакнување на вашиот имунолошки систем, тројна формула делува за неколку минути и продолжува да делува до 24 часа. Содржи и биофлавоноиди, кои дејствуваат анти-воспалително,100% природен, органски додаток на протеини.

Клучната состојка е протеин кој се извлекува од девет дена стари оплодени птичји јајца. Ова е важно, бидејќи во тоа време клетките се во нивнато оптимално ниво во однос на енергија, информации и регенерација.

Човечкото тело бара 22 есенцијални амино киселини за да функционира на оптимално ниво.
Екстрактот од протеини содржи 20 од овие есенцијални амино киселини, другите две се добиени од мешавина на растенија и морски протеини.(рскавица од ајкула)
Содржи минерали,витамини и т.н. Фибробластен фактор на раст (FGF).

Регенерација на телото за подобро здравје и долговечност; и обновување на стари и оштетени ткива.


Контакт: (+389)
070 918 415, 075 522 181, 078 610 785
070 918 448, 075 753 057, 078 610 784
E-mail: poracki7@gmail.com
Skype: zdravje_ubavina

Ако сте заинтересирани за порачка контактирајте не и подетално ќе Ви објасниме како да порачате.
Плаќањето е исклучиво ONLINE со банковна картичка VISA или MASTER, а производите ги добивате во МК.

http://zdravje-ubavina.weebly.com/laminine.html
http://zdravje.20m.com/laminine
https://mylifepharm.com/svetlanacece

http://www.lifepharm.com/media/pdf/laminine/ENG-LamininePDR-2017.pdf
http://lifepharmglobal.com/media/pdf/Laminine/ENG-Laminine-CortisolStudy.pdf

http://jmp.sh/Hgj6XoK Laminin MK flaer
http://jmp.sh/eST1zaZ Laminin MK preporaka doziranje

------------------------------------------------------------------------
INTERNATIONAL ORDERS
https://mylifepharm.com/svetlanacece
------------------------------------------------------------------------

1. Laminine-What is a Stem Cells

2. How I learned to love laminin

3. Laminine Product Video

4. Laminine Complete Presentation

5. Laminine!! Stem Cell Therapy made easy, The science of laminine by Dr. Kincaid D V M ,N D

6. WHY IS LAMININE SO EFFECTIVE


7. Q & A About Laminine With Doctor Edward Andujar

8. Laminine - Stem Cell Activation Supplement (FGF) Fibroblast Growth Factor

9.LAMININE AND GROWTH FACTOR ..what makes LAMININE different from any other SUPPLEMENT in the market

10. Laminine - Stem Cell Activation Supplement (FGF) Fibroblast Growth Factor

11. Laminine Supplement | Unlock the Secret to Perfect Health | Optimum Health

12. American Journal on Laminine Food Supplement

13. Laminine - Interview with Phyllis Goodrich

14. The Power of Laminine with Guest Speaker Rena Davis Biochemist and Nutrionist

15. Laminine The Natural Health Academy

16. Laminine - Conference call with Dr. Bowman

17. Laminine - Dr. Bjodne Eskeland Norways foremost expert on egg research


18. What Is Laminine?

19. Laminine Testimonials doctors

20. Laminine explained in 4 minutes

21. Laminine: Stem Cell Activation Supplement

22. Laminine Your Key to Perfect Health

23. Laminine:Your Key to Perfect health 1

24. Laminine: Your Key to Perfect Health 2

25. AMINO ACID AND LAMININE PRODUCT PRESENTATION BY DR. FRUTO

26. Laminine Presentation by Dr Fruto

27. Facts About Laminine

28. What is Laminine? Laminine Benefits - Educational Preview

29. Product Presentation- Discovering LAMININE

30.How I learned to love laminin

31. Fibroblast Growth Factor (FGF) & Stem Cells

32. Fibroblasts In 3 Minutes


33.Human Fibroblast: Nucleus Activity. From "A Miniature Universe, Matter, Motion & Mind", by B. Chikly

34. Fibroblast Growth Factor FGF - Stem Cell Therapy

 

Flag Counter